Työpaikkailmoitus, Tilanhoitaja

- Anmälan om jobbet på svenska - Inspektor -

Niemenkylän kartano etsii aktiivista ja osaavaa tilanhoitajaa hoitamaan 100 ha viljelypinta-alan luomutilaa. Tilanhoitajan työnkuvaan kuuluu heinän- ja viljanviljelyä, naapuritilan karjanhoitoon liittyvää urakointityötä, sekä tuotanto- ja asuinrakennusten ja maatalouskoneiden huoltotöitä.  Myös erilaiset perinnebiotoopit, kosteikot ja maisemanhoitopellot kuuluvat hoidettaviin aloihin. Lisäksi tilaan kuuluu n. 80 ha jatkuvakasvatteista metsää, joissa kasvaa myös erikoispuulajeja. Osa alasta hoidetaan metsäyhtiöiden voimin, mutta perinnebiotoopit ja puistomaisemmat alat hoidetaan pitkälti itse. Tilalla on ratsu- ja ravitalli, jonka asiakkaat käyttävät mm. tilan heinää. Tilalla on myös pienimuotoista polttopuu- ja sahaustoimintaa. 

Tilan isäntä osallistuu aktiivisesti tuotannon suunnitteluun ja tilan töihin. Tilanhoitajana vastaat kuitenkin päivittäisistä tilan- ja maanviljelyn töistä. Sinulla on vankkaa maanviljelyn osaamista, ja luomuosaaminen on erittäin suotavaa. Olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut kehittämään tilan toimintaa kannattavalla ja kestävällä tavalla. Maatalouden kannattavuuteen vaikuttavien tekijöiden ymmärtäminen on tilanhoitajan työn kannalta erittäin tärkeää. Tilanhoitajana myyt ja markkinoit tilan tuotteita ja teet saumatonta tiimityötä tallin työntekijöiden ja kausityöntekijöiden kanssa.

Konekanta on pääasiassa 2000-luvun alusta, mutta tilalla on myös vanhempaa kalustoa, joten koneiden hallinta edellyttää ajoittain lihasvoimaa. Erilaisten koneiden huolto- ja korjaustöiden hallinta on suureksi eduksi hakijalle. Hyvä suomen- tai ruotsin kielen taito on sidosryhmien takia välttämätöntä. Ajoittaisten kausityöntekijöiden takia myös englannin kielen taito tulee olla riittävä. Toisen kotimaisen kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Niemenkylän kartano tarjoaa tilanhoitajalle tilalta työsuhdeasunnon (omakotitalo). Töiden luonteen takia tilalla tai sen välittömässä läheisyydessä asuminen on erittäin toivottavaa.

Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka, jonka lisäksi tilanhoitajalla on tulospalkkaus, riippuen taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä.

Aloitus: keväällä 2022 (lähtökohtaisesti huhti-toukuussa)

Hakuaika: 8.1.2022 - 6.3.2022

 

VAATIMUKSET: 

koulutus:  Maatalous- ja metsätieteiden maisteri (/agronomi) tai agrologi

muut kurssit: luomukurssi

ajokortti: B, C, sekä tavaraliikenteen ammattipätevyys 

suomen tai ruotsin kielen taito: hyvä

englanti: keskinkertainen

Työsuhteen alussa voimme kuitenkin joustaa luomukurssi- tai ajokorttivaatimuksista.

 

Lisätietoja tilasta löytyy osoitteessa www.niemenkylankartano.fi

Täytäthän alla olevan työnhakulomakkeen (pdf- tai word-tiedosto) ja lähetä se meille joko postilla tai sähköpostilla.

Grahn Rikhard ja Henri maatalousyhtymä
Niemenkyläntie 80
03100 Nummela

grahn_rikhard@hotmail.com

TYÖNHAKULOMAKE
word-tiedosto
pdf-tiedosto