Työpaikkailmoitus, hevostenhoitaja

Niemenkylän kartano etsii syksystä alkaen luotettavaa, omatoimista ja ahkeraa hevostenhoitajaa 16 hevosen talliin. Tilalla hoidetaan myös ylämaankarjaa ja lampaita, joten muu eläinosaaminen sekä traktorin käyttö katsotaan eduksi. Yhteistyökyky muiden työntekijöiden kanssa sekä asiakaspalveluhenkisyys on työssä tärkeää.

Työaika on pääsääntöisesti 40 h/vko ja työssä sovelletaan Maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta. Työtehtäviin kuuluu päivittäinen hevostenhoito, johon kuuluu ensijainen vastuu tallin hevosista, tallista, tarhoista ja hevoslaitumista. Myös näiden alueiden siisteys on ensisijaisesti hevostenhoitajan vastuulla.

Työntekijällä on tallissa myös mahdollisuus karsinapaikkaan ja tilalla on hyvät hevosajotiet ja ratsastuspolut. Työn luonteen vuoksi on suositeltavaa, että työntekijä asuu tilalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Työnantaja voi tarjota työsuhdeasunnon. Aiempi alan kokemus välttämätön.

Lisätietoja tilasta löytyy osoitteessa www.niemenkylankartano.fi

Täytäthän alla olevan työnhakulomakkeen (pdf- tai word-tiedosto) ja lähetä se meille ma 5.8 mennessä joko postilla tai sähköpostilla. Työhaastattelut viikoilla 32 ja 33.

Grahn Rikhard ja Henri maatalousyhtymä
Niemenkyläntie 80
03100 Nummela

grahn_rikhard@hotmail.com

TYÖNHAKULOMAKE
word-tiedosto
pdf-tiedosto