Vuokra-asunnot

#465 "RAKUUNATORPPA"
Vuonna 2009 täysin remontoitu yli 100 vuotta vanha hirsirakennus. Talossa tupakeittiö, jossa suuri leivinuuni. Lisäksi makuuhuone ja kylpyhuone. Pinta-alaa 40 m2. 1-2 hengelle. Pihalla grillikatos ja vuonna 2010 remontoitu saunarakennus, jossa varasto, pukuhuone ja löylyhuone. Saunarakennus myös lämpö- eristetty, jolloin pukuhuonetta voi tarvittaessa käyttää myös vierashuoneena. Oma iso piha ja kaunis peltomaisema tupakeittiön ikkunasta.

- Toistaiseksi käytössä -

#15 TALO
Vuodelta 1907 peräisin oleva rakennus on vastikään remontoitu viimeisen päälle. Talossa on asuinpinta-alaa 60 m2, johon kuuluu iso keittiö, olohuone, makuuhuone, kylpyhuone sekä wc. Kylpyhuoneen suihkussa on jo hienojen kylpylöiden tuntua.

Pihalla on lisäksi autotalli ja liiteri.

- Toistaiseksi käytössä -

#56 "TALLIMESTARIN TALO"
Vuonna 2008-2009 remontoitu lähes 90 vuotta vanha hirsirakennus, jossa kaunis mansardi- katto. Talossa kellari ja 1. kerros ja puoli- korkea yläkerta. Talossa 4 asuinhuonetta, keittiö wc ja sauna/kph. Talossa pinta-alaa peräti n. 140 m2. Kellarissa myös paljon varastotilaa. Soveltuu hyvin 3 - 4 hengelle. Kauniit näkymät pelloille ja kartanon pihalle.

- Toistaiseksi käytössä -

#57 "PUNAINEN MÖKKI "
1920-luvun lopussa rakennettu, mansardikattoinen kaunis hirsirakennus. Talon alakerrassa 4 asuinhuonetta, keittiö ja wc. Yläkertaan oma sisäänkäynti, jossa 2 suurta asuinhuonetta, keittiö ja wc.

Alakerta: Toistaiseksi käytössä
Yläkerta: kesäkäytössä - vapaa 2021

#73 A & B "RENKITALO"
Paraatipaikalla, kartanon päärakennusta vastapäätä oleva 100 vuotta vanha kaunis hirsirakennus. Talon A-huoneistossa 3 asuinhuonetta, keittiö ja kylpyhuone (pinta-ala 67 m2).

B-huoneiston perusteellinen remontti loppusuoralla ja valmistuu loka-marraskuun aikana. Huoneistossa on 2 asuinhuonetta, keittiö ja kylpyhuone (pinta-ala 47 m2).

Lisää tietoa ja kuvia

Vieressä kaunis 100 vuotta vanha saunarakennus, joka on talon käytössä.

A: - toistaiseksi käytössä -
B: - toistaiseksi käytössä -